Tølløsevej 192

4340 Tølløse

}

Man - Fre 07.00 - 17.00

Telefon

26258740

Tømrerarbejde

Alt tømrerarbejde udføres efter dine ønsker!

Tømrerarbejde

Alt tømrerarbejde udføres efter dine ønsker! Vi er af den overbevisning, at alt kan lade sig gøre. Det er kun fantasien, der sætter grænserne. Vi lytter til dine behov og drømme, og sammen finder vi frem til den bedste løsning, som også passer til dit budget.

Udendørs bygger vi din nye carport, sætter dit hegn op, og bygger din nye træterrasse. Vi lægger nyt tag på dit hus og udskifter dine vinduer og døre, så dit hus opgraderes både på udseendet og energimæssigt.

Indendørs sætter vi gipsloft og -vægge op og lægger dit nye lækre trægulv. Vi udfører også decideret snedkerarbejde. Det kan du læse mere om her

Har du en virksomhed eller er du hovedansvarlig for vedligeholdelse af bygninger i f.eks. en boligforening, så laver vi også gerne faste aftaler om service. Aftalen kan omfatte alt fra ad hoc-opgaver til vedligeholdelsesplaner.

Uanset hvem du er, så kommer vi altid ud og holder et indledende møde med dig. Her kigger vi sammen på dine opgaver og får en god snak om dine behov og dit budget. Vi rådgiver dig naturligvis om forskellige mulige løsninger. Når du har truffet dine valg, regner vi på opgaven og indhenter priser fra eventuelle øvrige håndværkere. Vi kommer altid gerne med et uforpligtende tilbud til dig.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Alt er muligt! kun fantasien sætter grænser.

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave – ring i dag!

  CF Tømreren

  Her bor vi

  CF Tømreren

  CF Tømreren er din lokale tømrer i Tølløse og omegn. Vi udfører professionelt tømrer- og snedkerarbejde for både private kunder og erhvervskunder – og vi kommer også gerne ud til din opgave.

  Reklamebeskyttelse

  kontakt

  T: 26 25 87 40
  E: cf_byg@outlook.dk
  CVR-nummer: 33093470

  CF Tømreren
  Tølløsevej 192
  4340 Tølløse

  26258740