Tølløsevej 192

4340 Tølløse

}

Man - Fre 07.00 - 17.00

Telefon

26258740

Om os

Om os: Din lokale tømrer i Tølløse

CF Tømreren lægger vægt på, at enhver opgave udføres med ordentligt håndværk og i tæt kontakt med dig som kunde. Professionel kvalitet og personlig kundeservice!

Vi er forankrede i Tølløse og sætter stor pris på vores mange lokale kunder. Vi vil med glade kunder og gode anbefalinger bestræbe os på at være det foretrukne valg, når man mangler en tømrer/snedker i Tølløse og omegn. Vi synes, det lokale engagement giver god mening i forhold til at undgå unødvendig kørsel og med hensyn til at opbygge gode varige relationer til vores kunder.

CF Tømreren er et enkeltmandsfirma, som ejes af Christopher Jensen. Christopher begyndte på uddannelsen som tømrer i 2006, og sprang ud som selvstændig tømrermester i 2017. Interessen for tømrerfaget kom ind fra barnsben, da Christophers far også er selvstændig tømrer.

CF Tømreren kører med en fast makker, som også er selvstændig tømrer. Derudover har vi et stort netværk af dygtige samarbejdspartnere inden for alle øvrige håndværksfag. Det betyder, at vi kan løfte større opgaver og finde de rigtige folk til netop dit projekt.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Alt er muligt! kun fantasien sætter grænser.

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave – ring i dag!

  CF Tømreren

  Her bor vi

  CF Tømreren

  CF Tømreren er din lokale tømrer i Tølløse og omegn. Vi udfører professionelt tømrer- og snedkerarbejde for både private kunder og erhvervskunder – og vi kommer også gerne ud til din opgave.

  Reklamebeskyttelse

  kontakt

  T: 26 25 87 40
  E: cf_byg@outlook.dk
  CVR-nummer: 33093470

  CF Tømreren
  Tølløsevej 192
  4340 Tølløse

  26258740